Fotos De Delle

Groepsaccommodatie De Delle

Neems eens kijkje in de vele foto van groepsaccommodatie "De Delle" 24 personen accommodatie met bedstede

Prijzen 2018

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag: Telefonisch via 0573-441565 of e-mail info@jolinckhoeve.nl

Boekings Kalender 2017/2018

Klik op de Kalender om te kijken welke data nog vrij zijn

Reserveren / Boeken

Ferienhof Bremrich

Vergeet niet om uw boeking vast te leggen Bellen naar nummer 0031-573-441565

Groepsaccommodatie Jolinckhoeve „De Delle”

Karakteristieke aan de voet van de Lochemse Berg gelegen achterhuis van deze vakantieboerderij uit 1449, waarin zoveel mogelijk oorspronkelijke accenten bewaard zijn gebleven. Is bij uitstek geschikt voor families en vriendengroepen (24 personen). Voor diegene die van rust en gezelligheid houden.

Deze groepsaccommodatie heeft een ruime entree/hal met open trap naar de bovenverdieping. De leefruimte is voorzien van een gezellige zithoek rondom de openhaardkachel en eetgelegenheid met tuindeuren naar het besloten terras met tuinstoelen. De open keuken is voorzien van:
2 x vierpits kookplaten
Oven
Magnetron
1 Koelkast met 3 vriesladen
1 Grote koelkast
2 Koffieapparaten
Afwasmachine

Slaapkamers beneden

3 x 2 persoons slaapkamer met 3 x 2 persoons hildekamer erboven
1 x 2 persoons slaapkamer

Slaapkamers boven

2 x 2 persoons bedsteden
2 x 2 persoons slaapkamer
1 x 4 persoons slaapkamer
Alle bedden zijn voorzien van hoofdkussens 1 persoons dekbedden. Sommige slaapkamers hebben een wastafel met warm en koud water. Er zijn 4 badkamers met douche, toilet en wastafel. En 1 apart toilet met wastafel. De boerderij is centraal verwarmd.

 

Sport activiteiten binnen:

tafelvoetbal
tennistafel

Sport activiteiten buiten: trap- en volleybalveld
De vakantieboerderij is geschikt voor zelfverzorging maar catering kan worden verzorgd door een aantal goede bedrijven in de directe omgeving.

Omgeving Barchem De Delle

Omgeving Barchem

De omgeving is landelijk in bosrijk en toeristisch fiets- en wandelgebied. Dicht bij het stadje Lochem met zijn mooie kastelen en landhuizen. Vorden het acht- kastelendorp (kastelenfietstocht); Witte Wieven te Zwiep; grootste hagendoolhof; mooi zoutwaterbad; subtropischbad en natuurplas in de directe omgeving. Het typische Achterhoekse klootschietspel kan vanuit de accommodatie gespeeld worden.
Smokkeltocht; huifkartocht; kanovaren; abseilen; mountainbiken; twee 18 holes golfbanen binnen een straal van 6 km., boerengolf of Pitch & Putt het golfspel voor iedereen; kinderboerderij. Er zijn diverse Musea, bv. een ritje met een antieke brandweerauto bij het Brandweermuseum. De fluisterboot eventueel in combinatie met Happen en Stappen in Zutphen; varen met de Berkelzomp. Speciaal voor de kinderen: De ontdekking van Tom Koolhaas (een kompaswandeltocht van 4 km. op de Lochemse Berg); Het geheim van De Dikke Boom (fietsontdekkingstocht van 14,8 km. voor gezinnen met kinderen van 8 t/m 12 jaar); Op pad met Wouter Kabouter(gemarkeerd kabouterpad voor kinderen van 3 t/m 6 jaar). Er zijn legio aan mogelijkheden, informeer bij het V.V.V. kantoor.